Heren ondergoed informatie

Thermobroek

Het is heerlijk om onder de kleding een lekker warme thermobroek te dragen. Dat kan gewoon in het dagelijkse leven, maar zeker onmisbaar is de thermobroek bij wintersporten, zoals skiën en schaatsen.

Niet alle mensen zijn even enthousiast om een thermobroek te dragen. Klachten zoals, het kriebelt, is te dik, hij gaat snel stinken en belemmert de bewegingsvrijheid worden dan genoemd. Waarschijnlijk hebben deze mensen niet de goede broek aangeschaft. Een goede thermobroek is gemaakt van de Viloft vezel. Deze Viloft vezel is een organische vezel met als eigenschap dat de luchtcirculatie erg goed is. Hierdoor wordt de broek erg zacht en licht van gewicht. De lichaamstemperatuur wordt goed vast gehouden en het vocht van het eventueel zweten wordt opgenomen, waardoor het lichaam niet vochtig en koud wordt. De Viloft vezel zorgt ervoor dat de bacteriën in het zweetvocht worden afgebroken. Een thermobroek, gemaakt met de Viloft vezel kan ook nog eens goed gewassen worden en in de droger.

Koop je een goede thermobroek dan zal deze ook na veel wassen en drogen nog steeds de fijne eigenschappen behouden en de fijne pasvorm houden. Om de broek nog comfortabeler te maken is er vaak nog wat elastan in verwerkt. Door de elastan wordt de broek licht elastisch en past daardoor perfect. Een goede thermobroek aanschaffen is belangrijk om bovengenoemde redenen. Op deze manier kom je lekker warm de winter door en kan er genoten worden van de leuke kanten van de winter met de sneeuw en het ijs.