Heren ondergoed informatie

Thermo ondergoed

Met ons klimaat is het altijd verstandig om naast het gewone ondergoed zeker een paar setjes thermo ondergoed in de kast te hebben. De temperatuur  verandert per dag, vandaag is het 10 graden en morgen vriest het.

Thermo ondergoed is lekker warm onder de dagelijkse kleding.  Vooral bij het beoefenen van buitensporten kan een set thermo ondergoed niet ontbreken. Wanneer er buiten gesport wordt, is dat het comfortabelst met zo weinig en dun mogelijke kleding. Dat kan wanneer er een goede set thermo ondergoed wordt gedragen. Wordt het  thermo ondergoed gebruikt voor onder de dagelijkse kleding, dan moet het ook dan niet alleen lekker warm zijn, maar ook comfortabel. Het beste thermo ondergoed wordt gemaakt van een Viloft vezel. De Viloft vezel is een 100% organische vezel met als eigenschap dat het 70% lucht vast houdt.  Dat betekent dat thermo ondergoed gemaakt van een Viloft vezel erg goed isoleert en ook nog eens lekker licht van gewicht is en goed ademend. Thermo ondergoed van een Viloft vezel  heeft dan ook een zeer prettig draagcomfort. Nog een andere fijne en niet onbelangrijke eigenschap van de Viloft vezel is dat het goed vocht opneemt, zodat het lichaam niet koud en nat van het zweet wordt. Verder remt Viloft de groei van bacteriën af, zodat het thermo ondergoed niet al na een korte tijd gaat stinken.

Tegenwoordig is er voor iedereen thermo ondergoed te koop. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen lekker warm de winter door en met veel plezier buiten sporten en plezier maken zonder het koud te hebben. Wordt er thermo ondergoed aangeschaft dan is het zeker aan te raden thermo ondergoed gemaakt van de Viloft vezel te nemen.