Heren ondergoed informatie

Thermo ondergoed online bestellen

Of je nou op wintersport gaat of op de markt aan het werk moet tijdens een koude winterdag, thermo ondergoedthermo ondergoed is onmisbaar op dat soort momenten. Wanneer je in een dergelijke situatie geen thermo ondergoed draagt heeft de koude buitenlucht vrij spel en verlies je heel snel je lichaamswarmte.

Unieke eigenschappen

Door de unieke vezels van het door ons aangeboden RJ Bodywear thermo ondergoed, wordt er een luchtlaag gevormd die je lichaamswarmte vasthoudt. Doordat de stof ook absorberend werkt wordt transpiratie door het ondergoed naar buiten afgevoerd.

Thermo ondergoed bestellen

Je bent mogelijk regelmatig teleurgesteld in je zoektocht naar de ideale set thermo ondergoed. Tijdens een tocht naar de winkel kwam je er achter dat ze je maat niet meer hadden, dat ze niet het model hadden wat je zocht of dat de kwaliteit te wensen overliet. We hebben goed nieuws, want je naar thermo ondergoed zoektocht kan vandaag nog tot een einde komen.

Ons thermo ondergoed is van uitstekende kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort. Doordat het niet statisch is, is het uitermate geschikt voor het dragen onder een andere laag kleding. Tevens heeft de gebruikte vezel de eigenschap om de groei van bacteriën af te remmen waardoor vieze luchtjes worden voorkomen. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd het ondergoed dat het beste aansluit bij jouw wensen. En bovenal, we bezorgen het gratis bij je thuis. In onze webshop kun je makkelijk overzien welke soort thermo ondergoed we aanbieden waardoor je alleen maar het gewenste model hoeft aan te klikken.

Achteraf betalen

Nadat je het thermo ondergoed thuisgestuurd hebt gekregen, heb je 14 dagen bedenktijd. Je betaalt pas wanneer je tevreden bent met het thermo ondergoed en besluit om het te houden. Bestel dus vandaag nog het thermo ondergoed waar je naar opzoek was en loop er morgen of overmorgen al lekker warmpjes bij.