Heren ondergoed informatie

Muchachomalo Boxershorts

Ben jij een echte individualist die zich graag wil onderscheiden van de rest?

Met de Muchachomalo boxershorts laat jij zien dat je anders durft te zijn. Je durft te rebelleren tegen de gevestigde orde. Je volgt helemaal je eigen weg met deze boxershorts met vrolijke kleuren en grappige prints!MUCHACHOMALO_BOXERSHORT

Ben jij een eigenzinnige rebel?

Ondanks de Spaanse naam is het Muchachomalo in 2007 gewoon in Nederland opgericht. De naam betekent ‘stoute jongen’ en dat is ook het imago dat de ontwerpers voor ogen hebben. Het label richt zich met de eigenzinnige boxershorts op stoere en trendy mannen die trots zijn op wie ze zijn. De collectie werd vooral bekend door de vrolijke en gewaagde prints. Deze zijn veelal ontworpen door bekende kunstenaars en modeontwerpers. En hun creativiteit levert bijzondere dessins op. Misschien ben jij wel een type voor grafische prints, of wellicht ga je toch liever voor een boxershort met dieren. Door deze keuze maak je meteen een statement over hoe jij je die dag voelt. Want met de uitgebreide Muchachomalo collectie draag je altijd een boxershort die bij jouw persoonlijkheid past.

Voor een ingetogen dag Bij Muchachomalo heb je keuze uit een grote variatie aan kleuren.

Ben je in een vrolijke bui dan kies je voor een combinatie van rood en blauw of geel en groen. Toch brengt Muchachomalo ook steeds meer boxershorts op de markt die veel meer ingetogen van kleur zijn. Zo zit er voor elke dag en gelegenheid geschikte kleuren en prints in de collectie. De dessins zijn echter niet het enige waar de ontwerpers vanMuchachomalo zich mee bezig houden. Er is ook veel aandacht voor een goede pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. Want jouw boxershort moet natuurlijk wel comfortabel zitten!