Heren ondergoed informatie

Muchachomalo

Muchachomalo

Muchachomalo

Waar denk je aan als een collectie heren ondergoed de naam Muchachomalo krijgt? Het spaanse woord muchachomalo, in het Nederlands vertaald  “stoute jongen” is  gedurfd voor een collectie heren ondergoed.

In eerste instantie was het ook de bedoeling om alleen heren ondergoed te maken, maar vanwege het enorme succes is Muchachomalo kleding nu voor mannen, jongens, vrouwen en meisjes.  Stoute jongen is nu niet echt een goede naam voor meisjes ondergoed, dus aan deze kleding  heeft men dan  ook de naam Chicamala gegeven, wat niet anders betekent dan “stout meisje”.

De reden waarom Muchachomala kleding in een hele korte tijd zo populair is geworden zit hem waarschijnlijk toch in het stoute gedeelte van de kleding. Wat is stout? Een beetje stoer, gedurfd en eigenwijs. Zich niets aantrekken van wat standaard is en laten zien wie je bent. Dat is nu net wat Muchachomalo kleding uitstraalt. De gewone heren onderbroek of boxershort van vóór de tijd van Muchachomalo was effen van kleur. Een beetje stoute onderbroek kreeg dan een felle kleur. Alles is hierin veranderd sinds Muchachomalo heren ondergoed op de markt brengt.

De heren slips, de boxershorts, de zwemshorts en alle andere Muchachomalo kleding herken je meteen. Ze zijn niet standaard.  Ieder jaar brengt Muchachomalo met een spetterende show een verrassende collectie heren ondergoed op de markt. En elk jaar met een nieuw thema. In 2013 was dit thema kunst en al eerder had Muchachomalo het thema muziek en kregen de modellen de naam van een muziek legende. In de serie Art van 2013 zie je verschillende kunst stromingen terug op de Muchachomalo kleding. Meestal zijn dat fel gekleurde prints waarbij je meteen de kunst stroming herkent. Erg origineel. Een merk kan niet alleen zo goed worden met alleen een mooi uiterlijk.

De kwaliteit van de Muchachomalo heren ondergoed en kleding is ook nog eens erg goed en er worden de beste materialen gebruikt om het heren ondergoed te fabriceren.