Heren ondergoed informatie

Geen categorie

Muchachomalo: kunstzinnige boxers voor bad boys

Muchachomalo is (anders dan de Spaanse naam doet vermoeden) een Nederlands merk, dat sinds 2007 een artistieke schwung geeft aan het fenomeen heren ondergoed. Oprichtster Shirley Schoonebeek bedenkt per seizoen wisselende thema’s, die door kunstenaars vertaald worden naar eigenzinnige prints. Elk ontwerp staat voor een verhaal en wordt met de hand getekend. Daardoor wordt niet alleen over de uitstekende kwaliteit, maar ook over de opvallende designs van de boxers gesproken. Onder andere tattoo artist Henk Schiffmacher heeft al meerdere malen zijn medewerking verleend aan de totstandkoming van een nieuwe collectie.

Muchachomalo thema voorjaar/zomer 2017
Muchachomalo heeft weer een nieuw thema gekozen voor de voorjaar/zomer collectie 2017. Boxers met pizzapunten, pokerkaarten, haaien en graffiti vormen een kleurrijke verzameling, die menig ondergoed lade op zou sieren. De merknaam suggereert misschien dat deze kledinglijn uitsluitend voor ‘stoute jongens’ is, maar ook brave huisvaders zou deze collectie absoluut niet misstaan. Door de afwisselende thema’s kun je een ware verzameling opbouwen en door de vaak bijzondere verpakkingen is heren ondergoed van Muchachomalo zowel leuk om te geven als om te krijgen. Als je dan toch iemand ondermode cadeau wilt geven, dan kom je met een boxer van Muchachomalo wel heel origineel uit de hoek.

Kleurrijke boxers, ingetogen hemden
In tegenstelling tot de kunstzinnige boxer collectie, kenmerken de nieuwe hemden en t-shirts van Muchachomalo zich door eenvoud en een ingetogen kleurenpalet. Zwart en wit of in een enkel geval blauw gemeleerd, maar net als de boxers van uitstekende kwaliteit en draagcomfort. Met ronde of V-hals, in basic model of slim fit. Zowel onder een overhemd als boven een jeans te dragen. Qua prijsstelling bevindt de ondermode van Muchachomalo zich in het hoger segment. Voor dat ietwat hogere bedrag ben je echter wel een opvallende verschijning juist op die momenten dat je graag een zelfverzekerde indruk maakt.