Heren ondergoed informatie

Schiesser T-shirt 95/5

Vroeger diende een heren T-shirt om onder de gebruikelijke kleding te dragen. Tegenwoordig draagt men een T-shirt gewoon als bovenkleding. Omdat een heren T-shirt ook als heren ondergoed kan dienen is het niet verwonderlijk dat de Firma Schiesser ook T-shirts in zijn collectie heeft. Schiesser heeft een lijn geproduceerd, die de naam 95/5 draagt.

Deze cijfer combinatie staat voor 95% katoen en 5% elastan. Ook het Schiesser 95/5 T-shirt is gemaakt van deze samenstelling. Het oude vertrouwde en van hoge kwaliteit premium katoen, wat Schiesser gebruikt voor de productie van zijn ondergoed is aanwezig gebleven in dit T-shirt. Om het 95/5 T-shirt een fijne pasvorm te geven is er 5% elastan in verwerkt. Elastan heeft als eigenschap dat het nog beter rekbaar is dan bijvoorbeeld rubber. Je kunt dus bedenken dat door deze elastan het Schiesser 95/5 T-shirt lekker aansluit op het lichaam, waardoor het zeer prettig draagt. Het premium katoen wat verwerkt is in dit 95/5 T-shirt hoeft verder geen uitleg. Dit wordt al meer dan 135 jaar gebruikt om er onder andere het heerlijke heren ondergoed van te maken.

Het Schiesser T-shirt 95/5 voor heren is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen in de kleuren wit en zwart. Verder kan je nog kiezen voor een ronde hals of een V-hals. Met de aanschaf van een comfortabel Schiesser 95/5 T-shirt maak je een goede keuze. Het maakt niet uit of je het T-shirt als ondergoed gebruikt, onder een overhemd draagt of op een mooie pantalon. Het zal zeker heel lang mooi blijven en altijd comfortabel dragen. Het Schiesser 95/5 T-shirt kan je goed wassen en zonder enig probleem in de droogtrommel drogen.